Info

Meerdere eigenaren

Het huishoudboekje heeft een uniek systeem van eigenaren. Er kunnen meerdere eigenaren aangemaakt worden. Iedere eigenaar is een afgesloten geheel, met zijn eigen bankrekeningen en portemonnees. Het huishoudboekje herkent automatisch overschrijvingen tussen de eigen bankrekeningen. Dit soort overschrijvingen zijn namelijk geen echte inkomsten of uitgaven. Het geld verandert niet van eigenaar, het geld verandert alleen van plaats.

Ook kunt u de gegevens van anderen bijhouden. Deze gegevens vermengen dan niet met uw eigen gegevens. U kunt bijvoorbeeld de gegevens van uw ouders gemakkelijk beheren in de Huishoudkist. In de grafieken en overzichten kunt u selecteren voor wie deze samengesteld worden.

partnersIndien u op huwelijkse voorwaarden getrouwd of gepartnerd bent, kunt u voor beiden de gegevens als afzonderlijke eigenaar bijhouden. Daarnaast is er de algemene eigenaar voor de gezamenlijke rekeningen. De inzichtelijke grafieken en gedetailleerde overzichten kunt u laten samenstellen voor uzelf, uw partner of voor u beiden.