Info

Gratis portemonnees

portemonneeIn het huishoudboekje kunnen meerdere gratis portemonnees aangemaakt worden. Een portemonnee is een kasboek. Dat wil zeggen dat alle inkomsten en uitgaven handmatig ingevoerd worden.

Bij iedere uitgave en inkomst wordt een categorie geselecteerd. Vervolgens kunnen de inzichtelijke grafieken en gedetailleerde overzichten gratis samengesteld worden. Ook bij toekomstige gratis updates van de Huishoudkist blijft de portemonnee gratis.


De portemonnee is ook een ideaal hulpmiddel om potjes bij te houden. Indien u bijvoorbeeld een huishoudpotje heeft kunt u dit gemakkelijk bijhouden. Ook kunt u hobbies via de portemonnee bijhouden. U kunt bijvoorbeeld een poker- of bingo portemonnee bijhouden. Dan kunt u via de grafieken en overzichten zien of het ook nog wat oplevert.

Portemonnees en bankrekeningen kunnen door elkaar gebruikt worden. Iedere eigenaar kan meerdere portemonnees en banken hebben.

Het ingeven van een kastelling is zeer gemakkelijk in het huishoudboekje. Automatisch wordt het kasverschil uitgerekend:

portemonnee invoer