Info

Gratis portemonnees

partnersDe Huishoudkist basisversie biedt gratis de mogelijkheid om het programma te gebruiken. In de portemonnee (kasboek) dienen inkomsten een uitgaven handmatig ingevoerd te worden. De inzichtelijke grafieken en overzichten zijn gratis samen te stellen voor de portemonnee. Ook bij de toekomstige gratis updates blijft de portemonnee gratis.Bankrekening module

20% korting Op de bankrekening module
wordt nu 20% korting
gegeven !


(Geldig t/m 31 december 2023)

Heeft u geen zin om bonnetjes en rekeningafschriften handmatig over te typen ? U kunt de dagafschriften vanuit internet bankieren inlezen. U kunt het inlezen gratis uitproberen. Komen de gegevens goed in het huishoudboekje terecht ? Bestel dan een bankrekening module om de grafieken en overzichten te gebruiken voor de ingelezen gegevens.

Een bankrekening module kost éénmalig € 7,60 (met de 20% korting actie kost deze nu € 6,08). Zo'n module geeft u de mogelijkheid om één bankrekening te gebruiken in de inzichtelijke grafieken en overzichten.

  • Dit zijn éénmalige totale kosten.
  • Er komen geen extra kosten bij.
  • Er is geen abonnement aan verbonden.
  • Er zijn geen maandelijkse/jaarlijkse kosten.
  • Ook bij toekomstige gratis updates van de Huishoudkist blijft een bankrekening module actief. De houdbaarheidsdatum van een gekochte bankrekening module is eeuwig.

Bestellen

Het bestellen is onderdeel van het huishoudboekje. U installeert de Huishoudkist en leest uw bankrekeningen in. Daarna kunt u in het programma een bestelling plaatsen.
Ga naar de download pagina om het huishoudboekje te installeren.